مرکز فرهنگی و هنری نیشابور2

این مرکز از سال  68   فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است .


 


خدمات مرکز :

 

 کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا 22 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی (ادبی – عکاسی – نقاشی – انیمیشن )

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

 

امکانات ویژه مرکز :

 

 سالن مطالعه کودک و نوجوان مشترک / یک کلاس هنری برای (نقاشی – سفالگری) یک کلاس (انیمیشن – عکاسی)

امکانات کارگاهی :

 

 کارگاه نقاشی / کارگاه عکاسی / کارگاه سفال / کارگاه  پویانمایی

خدمات فراگیر :

 

 خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام نمی شود.(مگر در غالب بازدید از طرف مدارس آنها وبا برگزاری  کارگاه های هنری و فرهنگی)

روز و ساعات فعالیت :

 

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی 14

 

پرسنل :

 

 1مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری - 1نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 40000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 نیشابور بلوار جانبازان بین جانبازان 3 و 5 داخل پارک کانون 

تلفن :

 

 05142611627

مسئول مرکز :

 

 خانم فاطمه انجیدنی


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


 

  • 1405/03/18 - 12:55
  • تعداد بازدید: 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مدیرکل کانون خراسان رضوی و فرماندار سرخس

یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵، محمدمهدی حسین‌پور مدیر کل کانون استان طی دیدار با مجید بیکی فرماندار شهرستان سرخس دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، در این دیدار، مدیر کل کانون استان و فرماندار شهرستان سرخس، ضمن گفتگو در مورد گسترش فعالیت‌های کانون و خدمت‌رسانی به کودکان و نوجوانان در این شهرستان، به بررسی مسائل و راهکارهای عملی در راستای ارتقای زیرساخت‌های فضاهای آموزشی ویژه کودکان و نوجوانان در این شهرستان تأکید کردند.

در این دیدار حسین‌پور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در حوزه کودک و نوجوان، کتابی شامل گزیده‌ای از مهم‌ترین این بیانات را به فرماندار شهرستان سرخس اهدا کرد.

دیدار مدیرکل کانون خراسان رضوی و فرماندار سرخس

وی تأکید کرد: مسیر فعالیت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان باید به سمت تقویت کتاب‌خوانی، استعدادیابی، تجربه‌گری و مسئولیت‌پذیری حرکت کند تا بتوانیم آینده‌ای روشن برای ایران عزیز رقم بزنیم.

مدیرکل کانون پرورش فکری استان خراسان رضوی در پایان گفت: تعریف پروژه‌های عمرانی و جذب اعتبارات می‌تواند به به‌روزرسانی فضاهای آموزشی شهرستان کمک کند و محیطی مناسب و متناسب با ظرفیت‌های شهرستان برای کودکان و نوجوانان فراهم آورد.

مجید بیکی فرماندار شهرستان سرخس نیز با اشاره به اینکه بیش از ۷۵۰ نفر از کودکان و نوجوانان شهرستان در حال حاضر از فضاهای آموزشی، هنری، فکری و پرورشی کانون استفاده می‌کنند، گفت: محور اصلی فعالیت‌های کانون پرورش فکری در شهرستان سرخس ترویج کتاب‌خوانی و تمرکز بر استعدادیابی کودکان و نوجوانان است.

وی افزود: کانون پرورش فکری سرخس در طول سال تحصیلی همکاری نزدیکی با مدارس داشته و به‌ویژه در قالب طرح کانون مدرسه همراه دانش‌آموزان بوده است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت